Što znači čeznuti za nekim?
Što znači čeznuti za nekim?

Video: Što znači čeznuti za nekim?

Video: Što znači čeznuti za nekim?
Video: 9 znakova da treba da prekinete vezu sa nekim 2024, Travanj
Anonim

Obično ti čeznuti za nešto ili netko ne možete lako dobiti. Ako ste željni pite, vi mogao također reci da ti čeznuti za to. Žuditi također sredstva "osjećati se slatko netko " ili "imati naklonost prema nečemu." Ako se tvoja djevojka preseli na Aljasku, a ti si zapeo u Teksasu, vjerojatno bi čeznuti za nju.

Slično se pita, što za nekoga znači žudjeti?

Žudjeti za netko znači da očajnički čezneš za njima, pogotovo ako se zbog toga osjećaš tužno. Mogli biste, na primjer, boroviti za voljenu osobu koja živi daleko. Često nosi sliku sjedenja i nestanka te osobe.

Također Znajte, što je čežnja želja? A čežnja je jaka želja . Ako imate čežnja putovati Afrikom, to znači da sanjate o tome i silno se nadate da ćete jednog dana tamo završiti. Jaka čežnja jer nešto je a čežnja za to.

Samo tako, što je rečenica za žudnju?

Definicija od Žuditi . imati duboku želju za nečim ili nekim. Primjeri za Žuditi u rečenica . 1. Kad je moja sestra bila trudna, sve ona učinio bio čeznuti za čokoladni sladoled i pomfrit.

Što znači YURN?

glagol (koristi se bez objekta) imati ozbiljnu ili jaku želju; dugo: žudjeti za mirnim odmorom. osjećati nježnost; biti dirnuti ili privučeni: čeznuli su za svojim nježnim djetetom.

Preporučeni: