Kako reagirate kada vam netko kaže da je zadovoljstvo razgovarati s vama?
Kako reagirate kada vam netko kaže da je zadovoljstvo razgovarati s vama?
Anonim

Odgovor . "Moj zadovoljstvo " je anidiomatski odgovor zahvaliti vas .” To je slično " Vas Nema na čemu, " ali ljubazniji i naglašeniji. Upotrijebite ga u formalnom obliku razgovor kada netko Hvala vas za činjenje usluge, i vas želim odgovoriti na način koji pripovijeda njima to vas bili su vrlo sretni što mogu pomoći i to vas uživao sam.

Isto tako, ljudi se pitaju, kako reagirate na to da je zadovoljstvo razgovarati s vama?

Kao jednostavan odgovor , vas može koristiti "The zadovoljstvo je moj". Ja obično odgovoriti na takve izjave s nečim takvim. Ako se čini malo previše formalnim, vas uvijek mogu samo reći "Isto ovdje" kao što je Maulik predložio.

Netko se također može pitati, kako reagirate na kompliment? Izrazite svoju zahvalnost. Svaki put kada primite a kompliment , odgovor s "Hvala". To je jednostavna, ali moćna fraza. Osoba koja daje kompliment bit će najprihvatljiviji za skromnog odgovor . Recite nešto poput: "Hvala, to je vrlo ljubazno od vas" ili "Hvala, cijenim kompliment .”

Također znate, što odgovoriti za zadovoljstvo je sve moje?

Ako kažete da zadovoljstvo je sve tvoj, to znači da ti odgovor na 'Hvala'. Zadovoljstvo znači pozitivne emocije, i rudnik znači 'moj'. Dakle, kada kažete zadovoljstvo je sve tvoj, misliš da si imao dobre emocije.

Što znači lijepo razgovarati s tobom?

Slažem se u potpunosti. " Lijepo do pričati s tobom "češće znači "Bit će Lijepo do pričati s tobom , sada kada smo se konačno sreli", kaže se na početku razgovora, dok " bilo mi je drago pričati s tobom " znači "Naš je razgovor bio vrlo dobar", a kaže se na kraju.

Preporučeni: