Sadržaj:

Koje je sredstvo relevantno?
Koje je sredstvo relevantno?

Video: Koje je sredstvo relevantno?

Video: Koje je sredstvo relevantno?
Video: Агрогороскоп с 9 по 12 ноября 2021 года 2024, Svibanj
Anonim

Nešto primjeran, vazan je relevantan i na mjestu. Ako daš svog najboljeg prijatelja primjeran, vazan savjet, to sredstva savjet je primjeren situaciji. Nešto primjeran, vazan povezan je s trenutnom temom ili situacijom - i vjerojatno je također koristan.

Imajući to u vidu, što je bitno?

Nešto primjeran, vazan je relevantan i na mjestu. Ako daš svog najboljeg prijatelja primjeran, vazan savjet, to znači da je savjet primjeren situaciji. Nešto primjeran, vazan povezan je s trenutačnom temom ili situacijom - i vjerojatno je također koristan.

Osim toga, što je značenje relevantnih dokumenata? Odgovarajući dokument znači : (a) bilo koje financije Dokument ;(b) bilo koju policu ili ugovor o osiguranju predviđen ili na koji se poziva klauzula 13 ili bilo koja druga odredba ovog Ugovora ili drugog Financijskog Dokument ; (c) bilo koje drugo dokument razmatraju ili na koje se odnose bilo koje Finance Dokument ; i (d) bilo koji dokument koji je bio

kako se koristi riječ relevantno?

primjeri odgovarajućih rečenica

  1. Pa dajte mi neke relevantne činjenice.
  2. Dekani su se izmjenjivali pričajući priču, pazeći da uključe sve bitne detalje.
  3. Nakon što mi je vratio telefon, zapisao je sva naša imena i relevantne podatke.
  4. Ona ima neobičan način da se drži relevantnih detalja.

Je li relevantan pridjev?

pridjev . koji se odnose na ili se odnose izravno i značajno na predmetno pitanje; relevantan : primjeran, vazan detaljima.

Preporučeni: