Je li srednjoškolac riječ?
Je li srednjoškolac riječ?

Video: Je li srednjoškolac riječ?

Video: Je li srednjoškolac riječ?
Video: Srednjoškolac 2024, Svibanj
Anonim

Daleko preferirana nomenklatura bila je visoka učenik škole. Srednjoškolac bio daleki treći, i visoka - školarac jedva kartiran. Ovaj rezultat bio je iznenađujući s obzirom na pravilo precrtavanja složenih pridjeva, ali pretpostavljam da je tako visoka škola bez crtice je standardna morfologija.

Također treba znati je li srednjoškolac jedna riječ ili dvije?

Izvorni odgovor: Je li “ Srednja škola ” trebao bi biti 1 riječ ili 2 riječi ? to je dva odvojeno riječi , jer to nije složena imenica kao što je 'highlight' ili 'highlands', i iako se ponekad stavlja na crticu kao ' visoka -škola', to je sada mnogo rjeđe nego što je to bilo nekad u devetnaestom stoljeću.

što znači biti srednjoškolac? Imenica. srednjoškolac (množina srednjoškolci) (SAD) Učenik na a visoka škola.

Također da znate, da li se srednjoškolci stavljaju na crticu?

Na primjer, neki složeni pridjevi nisu nikad crtica , bez obzira na mjesto unutar klauzule, kao što je " Srednja škola ” u izrazu “ Srednja škola student." Čak i prilozi, u kombinaciji s pridjevima, često trebaju biti crtica na sličan način kao i složeni pridjevi.

Je li srednja škola ili srednja škola?

Srednja škola , u Sjedinjenim Državama i Kanadi, je obrazovanje koje studenti dobivaju od otprilike 13 do 18 godina. Srednja škola je ispravan pravopis. Srednja škola je loš pravopis i gramatika.

Preporučeni: