Sadržaj:

Je li istina da privlačite ono čega se bojite?
Je li istina da privlačite ono čega se bojite?

Video: Je li istina da privlačite ono čega se bojite?

Video: Je li istina da privlačite ono čega se bojite?
Video: Neale D. Walsch - Istina o Zakonu privlačenja | JaJesamKreator 2024, Svibanj
Anonim

Privlačimo ono čega se bojimo

Ova izjava može iznenaditi vas ili vas možda se ne slaže s tim. Ali stvarno, istina je to svaka emocija mi iskustvo, bilo pozitivno ili negativno, nas nečemu uči. Patnja je, na primjer, obično najbolji alat za razvoj naših životnih vještina.

Slijedom toga, je li istina da privlačimo ono čega se bojimo?

Kao, vas vidi po prethodnim odgovorima, mi čini privući stvari bojimo se , ali to ne prestaje tere. Mi zapravo privući sve što dolazi u naše živote. Strah je jaka emocija pa ako vas dajte pažnju, energiju i fokus na stvari koje imate strah i to na zastrašujući način može se brzo manifestirati.

Netko se također može pitati, kako da ne manifestiram svoje strahove? Proces u 4 koraka za suočavanje sa strahom i negativnim mislima kada se manifestiraju

  1. POSTATI SVJESTAN. Prva stvar koju trebate učiniti ako na njihovo mjesto želite staviti strah i negativnost je postati SVJESAN činjenice da mislite i osjećate se negativno.
  2. VRATITE SVOJU MOĆ.
  3. ZAPITAJ SE.
  4. NASTAVITE SE FOKUSIRATI.

U skladu s tim, čime privlačite ono što jeste?

To znači da vas prestali napuštati sebe i naučili kako voljeti sebe, što sredstva da vas preuzmite odgovornost za svoje osjećaje, umjesto da izbjegavate svoje osjećaje ili da drugi smatrate odgovornim za njih. Vas privlače ljudi koji također cijene sebe i žele dijeliti ljubav, a ne dobiti ljubav.

Što je emocionalna privlačnost?

Emocionalna privlačnost je kad si privučeni nečijem umu i duhu, a vi možete biti fizički, a možda i ne privučeni njima. Smislene romantične veze nastaju kada emotivan i fizički privlačnost su kombinirani. Emocionalna privlačnost više liči na prijateljstvo, s malo ekstraelektričnosti.”

Preporučeni: