Mogu li prati psa šamponom za bebe?
Mogu li prati psa šamponom za bebe?

Video: Mogu li prati psa šamponom za bebe?

Video: Mogu li prati psa šamponom za bebe?
Video: Маме НЕ ПОНРАВИЛИСЬ мои Брови / Мои Покупки для себя / Мили Ванили ВЛОГ 2024, Svibanj
Anonim

Šampon za bebe je jedina sigurna alternativa gdje je čovjek šampon je zabrinut, osim ako ne koristite a šampon posebno formuliran za psi . Na primjer, Johnson & Johnson's Šampon za bebe je izvrsna opcija za korištenje na vašem pas . Šamponi za bebe su formulirani i dizajnirani za osjetljivu kožu i napravljeni su da budu vrlo blagi šampon.

Slično se postavlja pitanje čime mogu prati psa ako nemam šampon za pse?

Pomiješajte ½ šalice octa, 2 šalice tople vode i ¼ šalice Dawn sapuna za suđe u boci s raspršivačem i protresite. Deterdžent za pranje posuđa trebao bi ne koristiti često, jer mogu imati učinak sušenja na psi ' koža. Poprskajte smjesu po cijeloj površini pseće tijelo i pjenite prstima.

Nadalje, mogu li psa prati ljudskim šamponom? Naravno, redovno šampon htjeti čini posao kad ostaneš bez šampon za pse , ali stvarno ne biste trebali imati naviku da ga koristite. Ovo cini ljudski šampon previše kiselo za psi . Kao što je spomenuto, jednokratna kupka s ljudski šampon navika čini svijet štete, ali limenka uzrokovati štetu tijekom vremena.

Dodatno, mogu li koristiti Aveeno baby šampon na svom psu?

Šampon za bebe je formuliran za bebe ' osjetljiva koža, pa ako niste normalni šampon za pse , i treba koristiti a dječji šampon u apsolutnom stisci, samo naprijed i uzmite bočicu bez mirisa (i blago mirisno je OK), bistro dječji šampon poput Johnson's Natural Šampon za bebe ili Aveeno Baby Wash i Šampon.

Ubija li dječji šampon buhe na psima?

Kupanje vaše mačke s nježnim šampon ili zora sapun može ubiti uživo buhe na tome. Samo blaga mačka ili dječji šampon htjeti čini posao lijepo. Zapamtite, kupke protiv buha i šamponi sami nisu dovoljni za riješiti se problem s buhama.

Preporučeni: