Je li normalno da treba prostor u vezi?
Je li normalno da treba prostor u vezi?

Video: Je li normalno da treba prostor u vezi?

Video: Je li normalno da treba prostor u vezi?
Video: 20 znakova da je neko tajno zaljubljen u tebe 2024, Svibanj
Anonim

Potpuno je normalno da treba prostor u vezi . Možda ste introvert koji treba vremena za odmor ili jednostavno volite s vremena na vrijeme provoditi vrijeme sami. Trebate malo vremena odvojeno ne znači da ne volite svog partnera; to samo znači tebe potreba vrijeme da se pobrinete za sebe i napunite.

U skladu s tim, što znači kada vam je potreban prostor u vezi?

Ako netko traži prostor to je uvreda. Drugim riječima, imajući prostor znači biti u nečijem životu bez ikakvog truda napraviti tako. govoreći " Treba mi prostor " je ista stvar kao reći "tvoje je vrijeme isteklo sa mnom". To je samo ljepši način da prekinete s nekim i ostavite ga zbunjenog.

Potom se postavlja pitanje što znači dati nekome prostor? To doslovno sredstva što kaže, netko traži emocionalno i fizičko prostor između tebe i njih. Obično je to zahtjev koji se postavlja u kontekstu veze, i sredstva osjećaju potrebu za prostor razmisliti o stvarima, donijeti odluke, razmotriti opcije ili niz drugih stvari.

Također znajte, je li normalno željeti prostor od svog partnera?

Ali the istina je, prostor nije a loše stvar, čak i u romantičnoj vezi. Možda ćete se osjećati pomalo panično ako Vaš partner kaže da oni potreba malo prostora za disanje, ali prostor može biti pozitivna sila u odnosu. Zapravo, to može biti sjajna stvar. The trik je dobiti the balans ispravno.

Što znači kada tip kaže da mu treba prostor?

Evo što je muškarci interneta rekao je to sredstva kad traže ženu za prostor . “I bilo tako sredstva oni treba prostor i vrijeme da razriješe svoje osjećaje ili da žele odmor od veze kako bi imali seks s drugim ženama.

Preporučeni: