Što znači zatvoreno neaktivno?
Što znači zatvoreno neaktivno?

Video: Što znači zatvoreno neaktivno?

Video: Što znači zatvoreno neaktivno?
Video: Как устроена IT-столица мира / Russian Silicon Valley (English subs) 2024, Svibanj
Anonim

Zatvorena sredina da sud ima zatvoreno i završio slučaj iz raznih razloga. Neaktivna sredstva nije bilo aktivnosti stranaka u predmetu.

Što je onda slučaj zatvoren i neaktivan?

NEAKTIVNO znači a slučaj je na čekanju, ali sud limenka ne poduzimajte daljnje radnje dok se neki događaj ne obnovi slučaj na aktivni broj predmeta. ZATVORENO ili PRESUĐENO sredstva the slučaj je zatvoreno jer slučaj je odbačeno ili je donesena presuda tako da nisu potrebne daljnje radnje suda.

Slično, što je zatvoreni razvod? Pitali ste: Što znači kada ste rekli svoje razvod slučaj je zatvoreno ? Ako je presuda od Razvod nije uneseno, onda to vjerojatno znači da je slučaj bio zatvoreno zbog nedostatka napretka. To znači da je slučaj odbačen.

Isto tako, ljudi pitaju, što znači ako je vaš slučaj neaktivan?

" Neaktivan status" znači raspisana tjeralica slučaj to je od tada postalo neaktivan . Ako ste zaustavljen od the policija, trče a želi i nalaže da vas provjeri, a ovaj nalog se pojavi (kao što će nesumnjivo biti), the policija vas može/zadržat će dok se ne posavjetuje s vama the sud koji je izdao the nalog.

Može li se predmet ponovno otvoriti ako je zatvoren?

Slučajevi odbačen "s predrasudama" obično limenka nemoj biti ponovno otvoren . Sudac htjeti samo ponovo otvoriti otkaz s predrasudama slučaj pod vrlo uskim, specifičnim okolnostima. Slučajevi odbačen „bez predrasuda“, s druge strane, limenka tipično biti ponovno otvoren iz bilo kojeg razloga.

Preporučeni: