Što je PTAD u marinci?
Što je PTAD u marinci?

Video: Što je PTAD u marinci?

Video: Što je PTAD u marinci?
Video: Ovaj pas čeka svog vlasnika 11 godina. Pogledajte šta se desilo… 2024, Svibanj
Anonim

POZADINA. REF A UPRAVLJA POLITIKU UPRAVNE ODSUTNOSTI Odjela za obranu, KOJU DEFINIRA MARINCI KAO DOZVOLJENA PRIVREMENA DODATNA DUŽNOST ( PTAD ), I NAVEDE POSEBNE PRILIKE KADA JE TAKAV ODSUTNOST OVLAŠTEN.

Što je to prijelazni PTAD?

PRIJELAZNI PTAD JE ADMINISTRATIVNA ODSUTNOST KOJA SE ODOBRAVA PO ODLUČIVANJU ZAPOVJEDNIKA, KOJI DOPUŠTAJU ZAHTJEVI MISIJE. PTAD , TRANZICIJA ILI DRUGAČIJE, NIJE PRAVO, VEĆ JE DISKRECIJSKO, I OVISI O POSEBNIM OKOLNOSTIMA MARINCA I NJEGOVE/NJEZINE JEDINICE.

Također se može zapitati, dobivaju li marinci roditeljski dopust? The marinac Korpus je promijenio roditeljsko- napustiti politike kako bi novopečene majke i očevi mogli provoditi više vremena sa svojom djecom. Još jedna velika promjena se povećava očinski dopust – sada se zove „sekundarni njegovatelj napustiti ” – od 10 do 14 dana. marinac očevi koji su uzeli 10 dana od očinski dopust od prosinca.

Što je FMCR USMC?

FLOTI MARINCI REZERVIRAJ ( FMCR )

Kako funkcionira borbeni dopust USMC?

Borbeni dopust - Napustiti zarađuje se po stopi od 2,5 dana/mjesečno. Kada je u a borba zona koja napustiti Smatra borbeni dopust a budući da si to zaradio napustiti u zoni oslobođenoj poreza plaća za dan kada to uzmete napustiti bit će oslobođeni poreza.

Preporučeni: