Što Magdalena znači na hebrejskom?
Što Magdalena znači na hebrejskom?

Video: Što Magdalena znači na hebrejskom?

Video: Što Magdalena znači na hebrejskom?
Video: Река Иордан | К празднику Крещения | Святая Земля 2024, Svibanj
Anonim

Iz naslova značenje "od Magdale". Marija Magdalena , lik u Novom zavjetu, nazvan je tako jer je bila iz Magdale - sela na Galilejskom jezeru čije je ime značilo "kula" u hebrejski . Bila je popularna svetica u srednjem vijeku, a ime je tada postalo uobičajeno.

Na ovaj način, što Magdalena znači na hebrejskom?

Iz naslova značenje "od Magdale". Marija Magdalena , lik u Novom zavjetu, nazvan je tako jer je bila iz Magdale - sela na Galilejskom jezeru čije je ime značilo "kula" u hebrejski.

Drugo, odakle dolazi ime Magdalena? Podrijetlo. hebrejski: Žena iz Magdale; Biblijska Marija Magdalena došao iz Magdale, sela na Galilejskom moru čije Ime značilo "kula" na hebrejskom. Nju je Isus izliječio i ostala s njim tijekom njegove službe i raspeća te je bila svjedok njegova uskrsnuća.

Također znate, koje je značenje imena Magdalena?

The ime Magdalena je španjolska beba Imena dijete Ime . Na španjolskom Baby Imena the značenje imena Magdalena je: Gorko. Žena iz Magdale. Biblijska Marija Magdalena došao iz oblasti Magdale blizu Galilejskog mora.

Što ime Madeline znači u Bibliji?

Izvedeno od francuske Madeleine koja je preuzeta od Magdale, a biblijski mjesto Ime za selo koje se nalazi na Galilejskom jezeru i dom Marije Magdalena , Isusov sljedbenik. Također književno Ime za junakinju u nizu dječjih knjiga autora Ludwiga Bemelmansa.

Preporučeni: