Je li Fullmetal Alchemist Conqueror of Shamballa kanon?
Je li Fullmetal Alchemist Conqueror of Shamballa kanon?

Video: Je li Fullmetal Alchemist Conqueror of Shamballa kanon?

Video: Je li Fullmetal Alchemist Conqueror of Shamballa kanon?
Video: Full Metal Alchemist : Conqueror of Shamballa - Kelas 2024, Svibanj
Anonim

Serija iz 2003. ne prati mangu nakon određenog trenutka i ima samo završetak animea. Osvajač Shambale nastavak je serije iz 2003. Stoga također nije kanon . To se dogodilo jer je Fullmetal Alchemist manga je dobila anime adaptaciju dok je priča još bila u tijeku.

Također se postavlja pitanje je li FMA kanon?

Općenito, ne, kraj FMA (2003.) nije kanon , jer sama autorica nije smislila taj kraj. S druge strane, može se smatrati i "sveta Miloševa zvijezda". kanon , jer se temelji na FMA :B, što je kanon.

Također znajte, jesu li Fullmetal Alchemist i Brotherhood isto? Alkemičar punog metala : Bratstvo temelji se na ovoj drugoj anime televizijskoj seriji Alkemičar punog metala , prvi je iz 2003. godine Alkemičar punog metala . Za razliku od prethodne adaptacije, Bratstvo je adaptacija gotovo 1:1 koja izravno prati izvorne događaje mange.

Stoga, je li Osvajač Shamballe nastavak?

The Osvajač Shamballe je nastavak na TV seriju iz 2003., pa je nema smisla gledati u bilo koje vrijeme prije završetka emisije.

Postoji li film Fullmetal Alchemist?

" Alkemičar of Steel") japanska je znanstveno-fantastična avantura iz 2017 film u režiji FumihikoSori, s Ryosukeom Yamadom, Tsubasom Hondom i Deanom Fujiokom u glavnim ulogama, a temelji se na istoimenoj manga seriji Hiromua Arakawe, koja pokriva prva četiri sveska izvorne priče.

Preporučeni: