Je li normalno svađati se svaki dan?
Je li normalno svađati se svaki dan?

Video: Je li normalno svađati se svaki dan?

Video: Je li normalno svađati se svaki dan?
Video: Таких ИСТОРИЙ про животных я в ЖИЗНИ не СЛЫШАЛ Одесса и КОТЫ 2024, Svibanj
Anonim

Koliko i normalan ulazi svi različite pakete za odnose, imajte na umu da biste trebali biti sretniji dana nego tužni u tvoj odnos. Da, to je " normalan ” do raspravljati , ali nije normalno svađati se svaki dan a nije" normalan ” provesti više vremena osjećajući se nesretno nego što se osjećate sretnim?

Slično tome, koliko često se prosječni par svađa?

Prema nedavnom istraživanju koje je proveo Esure, parovi se svađaju nevjerojatnih 2 455 puta godišnje! Tako je, parovi svađaju se i do sedam puta dnevno, a njihov seksualni život dovodi do 87 argumentima godina.

Osim gore navedenog, kako da se prestanem svađati? Kako održati mir

  1. Idi u krevet ljut. Nekoliko terapeuta i parova kaže da zaboravite onu izreku o tome da uvijek razriješite ljutnju prije nego što se predate - i pustite nekoga da spava na kauču.
  2. Odmori se.
  3. Prihvatite svoj dio borbe.
  4. Pronađite humor.
  5. Začepi i dodirni.
  6. Zabranite "ali".
  7. Zapamtite što je važno.

Nakon toga, postavlja se pitanje je li svađa zdrava u vezi?

Kao što možda znate iz svog romantičnog odnos , prošlost ili sadašnjost, argumentima dolaze u svim oblicima i veličinama.” Svađajući se je zdrav jer svoje frustracije i potrebe možete prenijeti svom partneru. Svađajući se ne mora biti zlonamjeran ili okrutan - možete imati sukob ljubavi i suosjećanja.

Ostaju li parovi koji se svađaju zajedno?

To je pokazalo više studija provedenih u SAD-u Parovi koji se svađaju Vjerojatnije je da Ostati zajedno Psiholozi smatraju da to može biti slučaj iz više razloga, od kojih je najčešći činjenica da svađa dopušta parovi usredotočiti se na probleme koje je potrebno riješiti prije nego što postanu preveliki.

Preporučeni: