Daje li MCAT formular?
Daje li MCAT formular?

Video: Daje li MCAT formular?

Video: Daje li MCAT formular?
Video: MCAT Endocrinology 2024, Svibanj
Anonim

The MCAT ne čini dati vas formule per se, pa ako je temeljno pitanje “treba li zapamtiti sve formule na mojoj prevari za pripremu testa list ,” odgovor je DA i očito ih razumiju. No, kao i uvijek, zapamtite da vaše poene dolaze iz pitanja, a ne iz odlomaka, stoga se usredotočite na pitanja.

S tim u vezi, dobivate li formular na MCAT-u?

Ponekad, formule bit će osigurana tijekom MCAT ali kao vas vidjet ćemo, vas očekuje se da već znaju dosta. Izrada i pregledavanje praktičnih pitanja i praktičnih testova poboljšat će vaše razumijevanje onoga što vas moram znati.

Netko se također može pitati, koliko trebam zapamtiti za MCAT? Omjer je oko 90% kritičkog mišljenja, 10% strogog pamćenje.

Također se pita, morate li pamtiti formule za MCAT?

Ima ih na stotine jednadžbe pokrivena MCAT i znajući da li ili ne trebate zapamtiti sve je to iznimno važno. Jednostavan odgovor je da trebao bi ne trošiti svoje vrijeme pokušavajući zapamtiti svaki pojedini jednadžba koji bi se mogao pojaviti na MCAT.

Imate li periodni sustav na MCAT-u?

Predmeti kemija i fizika na MCAT A periodni sustav elemenata dostupan je tijekom MCAT , ali kalkulator nije. Vas Također ćete morati biti upoznati s materijalom koji se uči u uvodnim tečajevima biologije.

Preporučeni: